gått i quota, realtidsdata skånetrafien

Hej

Jag har gått i quotan, jag behöver egentligen inte uppgradera så min fråga är när det släpper?

Sen undrar jag om realtidsdata för skånetrafiken, jag kör anropet
https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?id=740018504&format=json&key=XXXXXX&passlist=0&maxJourneys=1
och jag tolkar det som jag borde få ut info om när bussen ska komma om den är sen, men jag ser inget sådant.
Tänker jag fel, ska jag använda något annat api för att få in info om när bussen ska dyka upp när den är sen?

/Rikard
Rikard Nilsson Rapportera olämpligt innehåll