gått i quota, realtidsdata skånetrafien

Hej

Jag har gått i quotan, jag behöver egentligen inte uppgradera så min fråga är när det släpper?

Sen undrar jag om realtidsdata för skånetrafiken, jag kör anropet
https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?id=740018504&format=json&key=XXXXXX&passlist=0&maxJourneys=1
och jag tolkar det som jag borde få ut info om när bussen ska komma om den är sen, men jag ser inget sådant.
Tänker jag fel, ska jag använda något annat api för att få in info om när bussen ska dyka upp när den är sen?

/Rikard

Kommentarer

• Hej Rikard,

Tyvärr finns det ingen realtidsdata för Skånetrafiken i ResRobot. Vi jobbar dock med frågan om hur vi kan få in vår realtidsdata av hög kvalitet in i ResRobot. Vid månadsskiftet kommer ResRobot nycklar nollställas.

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • Tackar för infon

/Rikard
  • Började titta på detta igen för att göra lite mindre anrop mot apiet.
    Funkade igår men idag funkar inte mitt anrop alls mot hållplatsen, jag får inga felmeddelande, bara ett tomt resultat.
    Det går ju iofs inga bussar förrän på måndag, men jag skulle ju vilja ha ut den informationen oavsett.
    hållplatsen i fråga är 740018504.
  • Klarar apiet endast att att visa tider max nästa dag?

• Hej Rikard,

API:et visar bara avgånger inom ett viss tidintervall. Du kan själv välja att se tider för en annan dag eller tid genom att använda date och time parametrarna. Se https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/resrobot-v21/timetables/ för mer information om dessa parametrar.