Går inte att söka Alvik till Hunnebergsvägen

Om man gör en sökning mellan Alvik (Stockholm) och Hunnebergsvägen (Stockholm), så får man:

Din sökning misslyckades
Felkod: SVC_LOC_EQUAL

När man söker på sl.se.

Om man gör en sökning från Slussen till Hunnebergsvägen får man med sträckan alvik och hunnebergsvägen (buss 114)

Kommentarer

• Hej Olof,
    Vänligen kontakta SLs kundtjänst på https://sl.se/sv/kundservice/ för frågor kring deras reseplanerare.
    Detta forum svara endast på frågor kring trafiklab.se och API:erna som finns tillgängliga här.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej

Jag var lite otydlig. Detta problem uppstår i api:et "SL Reseplanerare V2" som ni erbjuder (https://www.trafiklab.se/api/sl-reseplanerare-2).

/Olof
  • Hej igen Olof,
    Jag var nog också lite snabb med mitt svar.
    Ja det är lite märkligt. Vi behöver nog hjälp av SL för denna fråga.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej,
    Detta är felanmält och undersöks av systemleverantör.

/Sabina
  • Hej,
    Felet är nu åtgärdat genom att en felaktig gånglänk tagits bort i källsystemet.