Går inte att skicka in ersättningsformulär

Jag har försökt under tre dagars tid att skicka in ett ersättningsformulär till SL då jag har betalat en taxiresa som ska ersättas. När jag klickar på skicka in kommer det upp "API anropet kunde inte valideras" högst upp på formuläret i röd text. Inget fält i formuläret är rödmarkerat, vilket innebär att jag har fyllt i allt korrekt. Varför går det inte att skicka in?

Lovisa Lindberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.