Gammal API-adress hårdkodad i programvaran

Min kund har en enhet som hämtat data från ert gamla API (api.sl.se/api2/realtimedepartures...) via en programvara från en leverantör som tyvärr har gått i konkurs. Tyvärr tycks variabeln "realtimedepartures" vara hårdkodad i programvaran och jag kan endast "ändra api.sl.se/api2".

Har ni någon annan adress för API:na som jag skulle kunna använda, typ api2.sl.se som pekar på samma måltjänst? På så sätt skulle jag kunna skriva om söksträngen via en mindre fager speciallösning med URL rewrite via en extern server.

Kommentarer

• Hej,

Tyvärr finns det ingen annan URL. Jag skulle rekommendera göra som du sa, med en webbserver som skriver om URL:er (Nginx konfiguration, eller någon liten Python eller PHP script).