gamla vs. nya versionen för SL Störningsinformation

När jag söker efter störningsinformation via gamla api:et (SL Störningsinformation), med parametrar siteID=9305, fromDate=2014-09-01, toDate=2014-09-01 returneras en störning. När jag söker med samma parametrar med nya api:et (SL Störningsinformation 2) returneras ett ohanterligt antal störningsmeddelanden. Dessutom är texten i "Details" mycket längre. SKa det vara så eller gör jag något fel??