Funkar denna tjänsten alls?

Hej, Har nu försökt att få tillgåg till Trafikverkets väder api både via deras sida och här på eran. TRVs sida kan tydligen inte skicka epost alls (dom verkar inte ens kunna svara när man mailar dom) så där går inte registrera sig ens och här på eran sida går det tydligen inte få någon API nyckel alls oavsett API man försöker ansluta sig mot så frågan är: Är det fel hos mig eller helt knas hos både er och TRV?

Tack på förhand
//Anders

Kommentarer

• Hej Anders,

Det verkar att det finns två problem:
    - Det går inte att registrera på Trafiklabs webbsida med firefox, men det funkar när man använder den nya Microsoft edge eller Google chrome.
    - Det finns en störning i länken mellan Trafiklab och Trafikverket. Det verkar att trafikverket inte längre svarar på de API anrop som vi gör för att skapa nycklar. Vi kollar närmare på det och om det kan fixas. Trafikverket vill dock inte längre ha kvar denna koppling, och den skulle sluta funka nästa månad, så jag är osäker om de kommer fixa detta. Nycklar som redan har skapats på Trafiklab kommer fortsätta fungera dock.

Hoppas att detta hjälper dig.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej!

Nu funkar integrationen igen, orsaken vad ganska komplex och specifik vilket gjorde att det tog längre tid än förväntad.