Fråga om Guld

Hej, jag har ansökt men ej fått svar

Kommentarer

• Hej Tommy,
    Vi har dröjt med svar. Vi saknar information från Er enligt nedan.

Vänligen ange följande i din nivåförändringsansökan:
    • Vilken är primär målgrupp för tjänsten? Beskriv även det behov som tjänsten avser lösa.
    • Uppskattning av antal användare inom ett år?
    • Hur anropar tjänsten API:et?
    • Antal requests per sökning (eller uppdatering) i tjänsten
    • Uppskattning av totalt antal requests (vikitgt)
    • Sker någon automatisk uppdatering, och isåfall hur ofta?
    • Beskrivning av planerad cache-funktion (viktigt)
    Enligt Er statistik ser vi inte behovet av Guld.

Med vänlig hälsning, Åke

Team Trafiklab
  • Hej, ok. Då återkommer jag med den infon ni vill ha. Just för tillfället så fungerar ju inte informationen vilket tyder på att vi har maxat. Vad behöver jag ha för att det inte ska sluta fungera.
  • Hej!
    För din information så nollställs räknarna för nyckelanropen vid månadsskiftet, från och med midnatt skall din nyckel fungera igen (tills den slår i taket i juni).