Fortsättning på "Nummer för pendeltågen returnerar fel resultat?"

Hej!

Jag gjorde ett inlägg om att jag tyckte att ResRobot - Stolptidtabeller api:et returnerade fel resultat för ett tag sedan.

Jag fick 2 svar i mitt inlägg och jag tänkte jag kunde skriva vidare i forum tråden, men lyckades inte få något svar på min fortsättnings fråga.

Detta är tråden:
http://kundo.se/org/trafiklabse/d/nummer-for-pe...

Det går bra att svara i denna eller den andra tråden om ni har något svar på min fråga : )

Obesvarad fråga:
I Exemplet råkar de ha just Märsta pendeln. Och den har nummer 36 där, som råkar vara linje-numret för den pendeln. Men Sabina Lorentzon påstår att det inte är linje-nummer. Är detta en slump då?

Mer info om frågan går att finna i föredetta tråd.

Kommentarer

• Hej,
    jag ansvarar inte för ResRobot och känner inte till hur API:et borde fungera, vad som borde returneras eller om det har förekommit några felaktigheter. Det jag avsåg att svara på (ber om ursäkt om det var otydligt) var att de nummer du nämnde (2624 och 2626) är tågnummer.