Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Försöker hitta den nya api-nyckeln för https://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.json

Hittar inte vår nyckel under "API-nycklar" menyn. Finns bara en grå bred panel mitt på sidan. Hur gör vi? Vi ska precis skriva om vår kod för reseplaneraren2. Ska vi använda gamla nyckeln? Försökte med detta men fick svar att den var felaktig.

Kommentarer

  • Hej!

    Vilken anvädare och vilket projekt gäller det?

    /Martin

    Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.