Format för Stolptidtabell avgång API

Hej,
Jag försöker få detta API att funka men får hela tiden meddelandet att API-nyckeln är fel. Fick min nyckel idag. Samt vad förväntar den sig för hållplatsid?

Vore bra om ni kunde ge ett exempel som innefattar en fingerad api-nyckel (ja, jag har ändrat min api-nyckel samt hållplatsid i själva URL:en.

https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?key=&id=&maxJourneys=

https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?key=<APIKEY>&id=740&maxJourneys=20>

Kommentarer

• Hej NickA,
    Nyckeln som du angav i dett inlägg matchade inte den som var kopplad till ditt konto. Sedan ser stationsid:t lite märkligt ut. Det borde vara 9 siffror i det ID:t.

Jag har mailat dig ett exempelanrop med nyckeln som är kopplad till ditt konto.

Hör gärna av dig om du har fler funderingar

Team Trafiklab
  • Hej Kenneth,

Tack så väldigt mycket för snabbt svar.

Det funkar :-)

Med vänlliga hälsningar
    Nick