För många requests men har bara haft api-nyckel 1 dygn

Hej!

För mitt projekt https://www.trafiklab.se/projekt/next-bus-ekens...

får jag {u'Message': u'problem with request: To many requests per month', u'StatusCode': 1007}

Jag kan inte ha skickat iväg 10 000 requests och om det var så många måste det varit ett misstag. Ert API ska dessutom endast tillåta 30 requests per minut? Jag har bara haft en api-nyckel i 1 dygn. Har inte laddat upp min api-nyckel på github lr liknande heller se https://github.com/mik4el/next_bus_ekensberg

Vore kul att fortsätta utveckla med ert api, kan ni ge mig fler requests för denna månaden?

Mvh,
Mikael

Kommentarer

• Hej Mikael,

Din applikation har mycket riktigt överskridigt begränsningen för brons-nivån. Detta skedde den 6 februari, 2015 (under en dag). Du bör se över din applikation, för att hitta orsaken till detta.

Jag har uppgraderat nyckeln till silver-nivå så att du kan fortsatta din utveckling. Det ger dig max 500,000 anrop i månaden.