För långa cache-tider på SL Realtidsinformation 3

Jag märker att ni väljer att cacha svaren för SL Realtidsinformation 3 tydligen upp till en hel minut (syns om man tittar på DataAge och LatestUpdate). Det är dåligt för då får man inte alltid den senaste informationen. 5 sekunder kan kanske vara acceptabelt men inte mer tycker jag. SL Realtidsinformation 1 var bättre, då var alltid LatestUpdate aktuellt klockslag.

Kommentarer

• Hej Emil,
    cache-tiden har sänkts något i och med senaste releasen.

DataAge i Realtidsinformation 3 anger när informationen hämtats från datakällan. Det skiljer sig från den tid som angavs för 1:an, som endast visade när svaret hämtades från skyltstyrningssystemet.