Flera entity med samma id i Tripupdates

Det är ett väldigt vanligt probelm att det finns flera entity med samma id i Tripupdates. Till exempel 2018-12-08 mellan 03.51 och 04.26 (UTC), då fanns det i Skånetrafikens Tripupdates mer än ett entity med id=121120503271788580. Det går inte att bifoga protobuf-filer här.

Kommentarer

• Halloj Henrik!

Det var en intressant bugg som du har hittat! Vi långtidslagrar inte realtidsfilerna som skapas just nu, har du kvar protobuf-filen där detta förekom? Kan du maila den till mig i så fall (kevin.lindgren@samtrafiken.se)?

// Kevin