FindLocation ur drift?

Hej, läser om ett API som jag antänt tidigare för att hitta hållplats: https://www.trafiklab.se/api/resrobot/findlocation

På denna dokumentation finns ingen info om att det skulle ha upphört, men jag tycks få svaret att url inte fungerar. Vad har det isf ersatts med?

Kommentarer

• Hej Mattias

Det är en gammal sida som du har hittat och nuförtiden ska man använda detta api

https://www.trafiklab.se/api/resrobot-reseplane...

Lite nyfiken hur du hittade den där sidan?

Med vänliga hälsningar
    Daniel

Team Trafiklab
  • Det är dokumentationen för det API som jag använt tidigare. URL sparad i min dator. Borde det inte framgå av ett APIs dokumentation att det har nått EOL?

Vore också bra om APIet självt svarar det istället för att man får en 404 och får börja leta själv var felet ligger =s

• Hej igen

Under hösten 2015 så gick vi ut med information att vi skulle gå över till det nya api:et. Det gjordes även i flertalet omgångar.

Jag kommer skriva en kommentar eller helt ta bort den gamla dokumentationen från sidan. För att visa att det api:et är borta.

Sen har vi sagt upp vår api tjänst för den urlen och därför får man 404 nuförtiden och tyvärr har vi ingen möjlighet att skicka något annat.

Med vänliga hälsningar
    Daniel