Filtrering av linjer i Reseplanerare 3

Exempel 1: http://api.sl.se/api2/TravelplannerV3/trip.xml?originId=9325&destId=9306&lines=753&key={KEY}
Exempel 2: http://api.sl.se/api2/TravelplannerV3/trip.xml?originId=9325&destId=9306&lines=!10&key={KEY}

Resa från Sundbyberg -> Västra Skogen, bägge exempel ska resultera i "inga resor funna" enligt dokumentationen:
Linje eller linjer, separerade med kommatecken som ska användas för att filtrera resultat, utropstecken används för exkludering av linjer.

Ex:
lines=55,122 (endast linje 55 och 122)
lines=!19 (Ej linje 19)

Är det något vi missat?