Felaktigheter i tabell 8 A o 8B i Waxholmsbåtens tidtabell

När jag söker efter resor från Strömkajen till Saxaröarna saknas det avgångar och tillkommer förslag på avgångar som gäller 19 aug. tom. 15 sep 2013. Obs! 2013

Kommentarer

• Vilket API är det du använder?

• Jag använder Iphone-appen Res i STHLM

• Det här är ett forum för användare av Trafiklabs API:er. För att anmäla fel i tidtabeller och annan information om SL-trafiken vänder du dig till SL:s kundtjänst - se information om kontaktuppgifter på sl.se.