Fel i location - ger fel resväg

Hej!
Ikväll stod jag på t-centralen. Valde "current location" och fick förslag på att gå till odenplan. Testade flera appar, och även att göra ny sökning på "current location". Vad kan vara fel? Tack.

Bifogad fil:

Kommentarer

• Hej Ulrika!

Jag har testat API:et som apparna använder sig utav för att ta reda på vilken hållplats som ligger närmast din position och API:et returnerar korrekt data just nu.

Några av dessa orsaker kan ha gjort att apparna visar felaktig data.

1. Din mobil visade felaktig GPS position eller använde nätoperatörs position. Vilket visade att du var i närheten av fridhemsplan.
    2. API:et visade tillfälligt felaktig data.

Med vänliga hälsningar
    Daniel