Fel i dokumentation Traininfo, Station/search

Ville bara tala om att dokumentationen för api´t Traininfo och beskrivningen av funktionen "Station/search" inte stämmer alls. Jag har dock själv lyckats lista ut hur det skall vara men texten behöver uppdateras.

Kommentarer

• Hej Håkan!
    Jag vet inte direkt vad det är du tycker är fel i texten.
    Jag tycker att det går att följa och att API:et beter sig som
    det är beskrivet.

Kan du specificera mera?

• Jo, api´t funkar alldeles ypperligt. Men på sidan
    http://www.trafiklab.se/api/trafikverket-traini...
    står det under "parametrar" :
    lat_start = ... gräns i väster ...
    lat_start = ... gräns i väster ...
    lon_start = ... gräns i söder ...
    lon_end = ... gräns i norr ..
    Fel 1: Varför finns det två lat_start (och ingen lat_end)?
    Fel 2: Lattituder går i nord/sydlig riktning, longituder i väst/östlig. Ni har kastat om lat och lon. Tex ligger Arvidsjaur och Fårö på samma longitud (i SWEREF99), hur ska det då kunna markera sydlig gräns?

• Hej Håkan!
    Tack för att du uppmärksammade oss på detta.
    Jag letade efter betydligt större fel än copy-paste-fel och omkastade lon/alt på parametrar när du skrev "Stämmer inte alls".

Nu har jag rättat till detta.

Med vänlig hälsning
    Lars, Trafiklab