Till senaste kommentaren

Fel i dokumentation ang. api-kvoter

Hej! Det verkar som att det finns olikheter mellan api-kvoterna i dokumentationen och det som finns i projektlistan för åtminstone regional-rt https://www.trafiklab.se/sv/api/trafiklab-apis/gtfs-regional/realtime/ . Har också märkt att det är en kraftig förminskning om det är bara 500k kallelser för även silver nivån och att J-Meter är borta finns det något inlägg om detta som jag har missat?
James

Kommentarer

 • Hej James,

  Kan du förtydliga vilket projekt eller lista visar detta? Listan du länkade visar korrekt att man kan göra 2 miljon anrop med silver-nivån när det gäller realtidsdata. Detta verkar även ligga korrekt i utvecklareportalen på developer.trafiklab.se.

  J-meter var ett internt testprofil som har tagits bort för länge sen, men de befintliga silver- och guld-nivåerna ska räcka för att få ut all data från alla operatörer. Om de inte räcker så kan vi se över de och höja gränser där det behövs.

  Hälsningar,
  Bert
  Bert på Trafiklab

 • Ah ok, tack. Då är det nånting fel då det står det 500k för mig på utvecklarportalen.
  James
 • Hej James!

  Jag kollade nog på fel API när jag dubbelkollade att det låg rätt i utvecklarportalen. Jag uppdaterade profilerna som finns där nu så ska det visas korrekt.

  Hälsningar,
  Bert
  Bert på Trafiklab
 • Tack! Det blev nu rätt.
  James

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.