Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fel dataformat i svar och oväntat fel vid frågor mot SLs störningsinformation

Hej,

Føljande fråga med dataformat satt till json ger ett xml svar. Svaret är även oväntat.

https://api.trafiklab.se/sl/storningsinfo/GetAllDeviationsRawData.json?key={key}

<fault>
<faultstring>Target Connect Failure</faultstring>
<detail>
<errorcode>26502</errorcode>
<trace>
Fault Name: OutboundConnectFailure
Error Type: OutboundConnectFailure
Description: Target Connect Failure
Service: SamtrafikenServices
Endpoint: StorningarService_SOAP11HTTP_target
Operation (Target):GetAllDeviationsRawData
</trace>
</detail>
</fault>

Kommentarer

  • Tror att detta ska vara löst nu. Säg till om det kvarstår.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.