Får inte upp reseplanerare eller stolptidstabeller

Jag håller på mid att publicera information på skärmar i entréerna i brf Strandviks Flyglar i Gustavsberg. G:a Skärgårdsvägen 6-10, 14 - 18. Av någon anledning visas inte SL-informationen?

Fredrik Björklund Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Frederik,

Jag har testad Skogsbo (4247) i SL realtidsinformation V4 och det verkar funkar bra. Kan du beskriva problemet lite noggrann? Vilka hållplats, vilken API ger problemet?