Får inte data för Tvärbanan, Realtidsinformation 2 och 3

Hej,
jag försöker få fram tidtabellen för tvärbanan via Sundbybergs Centrum (id 9325) men datan under trams är tom. Har försökt med både version 2 och 3. Den enda version som verkar få fram datan är version 1 av APi:t men det slutar ju snart fungera. Trodde först att det var för att tvärbanan byggdes om i somras men så verkar ju inte vara fallet.

Kommentarer

• Det finns ingen realtidsinformation för Tvärbanan mellan Alvik och Solna station på grund av att signalsystemet inte är inkopplat ännu på den sträckan.

Ett störningsmeddelande har lagts som "stör bort" prognosvisningen på berörd sträcka. Eftersom version 1 inte har störningsinformation med tillhörande visningsregler för avgångsprognoser visas där tidtabellstider.

Signalsystemet planeras att kopplas in sommaren 2015.

/Sabina

• Tack för informationen. Det förklarar varför jag inte får ut datan för just tvärbanan. Då får jag avvakta tills det blir sommar igen då 😀

• Har detta blivit åtgärdat än? Jag får mail ifrån användare då och då om att Solna C, Solna station och Solna Business Park saknar information för tvärbanan. Min app använder sig av SL Realtidsinformation version 3.

• Hej,
    Senaste nytt är att signalsystemet för Tvärbanans Solna-gren är planerat att kopplas in i mitten av december.