Får fel (HTTP Error 500) när jag försöker skaffa API-nycklar

Jag registrerade mig igår, och la upp ett projekt, "SLdisplay". När jag går in under apinycklar, väljer ett API, t.ex. "SL Platsuppslag", och godkänner licensen kommer jag till sidan:

https://www.trafiklab.se/user/7642/keys/15775/1...

Men där får jag HTTP Error 500. Jag får samma fel för SL Platsuppslag, SL Näraliggande hållplatser och SL Realtidsinformation 4. Har försökt sedan igår kväll.

Kommentarer

• Hej Erland!
    Problemet är nu fixat.