Få avgångs spår från resrobot?

Hej! Har försökt att leta mig fram till information angående vilka spår ett tåg avgår från, men verkar inte finnas något rtTrack med i responsen från resrobot trotts att detta står med som ett informationsfält, eller är det jag som missar något här?
Fanny

Kommentarer

• Hej Fanny,

Vi har haft lite strul med realtidsdata för tåg nyligen, men förhoppningsvis borde vi kunna lösa detta nästa vecka.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Ah okej!
    Så det har tagits bort som ett "fält" från resrobot temporärt?
    Jag tänker mest på om man skickar in detta som request:

"https://api.resrobot.se/v2.1/departureBoard?id=740000002&format=json&accessId=API_KEY"

Skall det alltid finnas med ett rtTrack eller finns det något annat sätt att få ut informationen? Finns det någon motsvarighet till bussarna? ie vilket läge de avgår ifrån?

Tack för svar!

Vänlig Hälsning
    Fanny
    Fanny
  • Det har inte tagits bort, utan de bakomliggande dataflöden fungerar inte helt som de ska just nu, vilket leder till att resrobot inte får dessa data och inte visar realtidsdata. rtTrack dyker endast upp när realtidsdata finns, och är därför beroende på bland annat på region och trafikslag.