Exempel på implementation för API reseplaneraren 3

Hej, jag har en fråga. Jag skulle gärna vilja se hur API för Reseplanerare 3 ser ut på en webbplats.

Har ni någon webbplats som ni kan visa mig som exempel?

Tack på förhand!

MVH
Meltem

Kommentarer

• Hej Meltem,
    För API SL - Reseplanerare 3 finns det inte så många projekt just nu då API:et nyligen lanserades. Det finns en väldigt grundläggande implementation av API:et här
    Trafiklab-konsol

Alternativt kan du titta på den tidigare versionen av API:et SL - Reseplanerare 2 och sedan gå in på "Projekt med detta API" för att få inspiration.