Exakt format för Leg.name i Resrobot Reseplanerare - Sök Resa-API:et?

Leg.name (och Leg.Product.name) ser ofta ut t ex såhär: "BLT 471", dvs en transportkategorikod (1-4 bokstäver plus siffror?), mellanslag, och sedan linje-id som en serie siffor (eller bokstäver?). Men ibland får man ett name där sifferkoden är fem siffror, t ex "JÖR20178", dvs man kan inte längre leta efter mellanslag som separator. Och eftersom det är möjligt att transportkategorin kan sluta med en siffra, t ex JX2, så kan man inte vara säker på hur man ska filtrera ut transportkategorin och linje-id.

I dokumentationen https://www.trafiklab.se/api/resrobot-reseplane... hittar jag inget om detta.