Error hämta nyckel

Hej,

Jag får detta fel:
The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Fått det ett upprepande gånger, fick även det meddelande igår med och tänkte det borde vara över nu. får det nämligen när jag ska klicka på "Hämta nyckel"

MVH
P

Kommentarer

• Hej P,
    Vi undersöker problemet och återkommer så snart vi kan.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Hej P,
    En liten statusuppdatering. Det verkar vara problem i nyckelhanteringen mellan oss och trafikverket just nu. Vi kommer att fortsätta felsökningen under dagen. Är ditt behov akut kan du registrera ett konto hos trafikverket och få en nyckel där.

https://api.trafikinfo.trafikverket.se/Account/Register

Team Trafiklab
  • Hej Keneth,

Tack så mycket!

MVH
    P
  • Hej P,
    Problemet ska nu vara löst.