Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Error 3005 i GetDepartures

Hej,

Följande hämtning funkar inte i super-varianten, men verkar gå i "vanliga" API:et. Vad är det för fel?

https://api.trafiklab.se/samtrafiken/resrobotstopssuper/GetDepartures.json?key=[APIKEY]&apiVersion=2.2&locationId=7465439&coordSys=WGS84

Kommentarer

  • Hej!

    Enligt dokumentationen så är Error 3005 - Mandatory parameter is missing.
    Kolla så att alla parametrar finns med i anropet.
    När jag testar så funkar det bra.

    /Martin

    Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.