Encoding bugg?

Hej!
Jag använder just nu:

https://api.trafiklab.se/samtrafiken/resrobotst..." + key + "&apiVersion=2.2&locationId=" + id + "&coordSys=WGS84"

Jag får svar, men det verka vara inte i korrekt encoding. Jag hade inte denna problem förut samt att jag inte har ändrat min kod något.

öäå blir ???, alltså frågetecken.

Kommentarer

• Hej!

Det är ett problem som uppstått hos vår leverantör. Vi jobbar på at lösa problemet?

/Martin

Team Trafiklab
  • Men dåså, då avaktar jag och tackar dig för ditt svar! (frågan kan stängas om det går)