Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Eknö, Värmdö har försvunnit som plats?

Hej,

En användare av appen Res i STHLM meddelar att platsen Eknö, Värmdö, inte är kvar men den är kvar i verkligheten. Det är en Waxholmsbrygga. Har fungerat fram till Nyår. Kan inte hitta denna på sl.se heller. Kan ni kolla vad som hänt med denna plats i API:t för platsuppslag? Mer info i denna tråd:

https://kundo.se/org/res-i-sthlm/d/res-i-stockh...

Tack på förhand!

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.