Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ej åtkomst

Er app går ej att öppna på min Iphone och min Ipad trots att jag valt apparna för länge sen. Viktigast på mobilen. Appskylten svart,undet står det " väntar.." Vilket det stått i många timmar.

Kommentarer

  • Hej Eva!

    Trafiklab har inga egna appar. Om du skriver vilken app det gäller kan vi eventuellt hjälpa dig vidare.

    Med vänlig hälsning, Åke

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.