Dubletter i StopPoint för "SL Hållplatser och Linjer 2"

Då jag anropar "http://api.sl.se/api2/LineData.xml?model=stop" så förmodar jag att StopPointNumber skall vara unik (motsvarande primärnyckel). Det finns dock 6 värden som har dubletter: 66205, 66206, 55112, 80765, 70610, 70609, se bilaga.

I samtliga fall är alla fält identiska (inklusive datumen), det enda som skiljer är zon informationen (ZoneShortName). Jag tolkar detta som felaktigt data, och antar att man borde kunna lita på att StopPointNumber verkligen är unik.

Har jag missförstått eller är det felaktigt data?

Kommentarer

• Hej,

Det är felaktigt data. Vid något tillfälle har de berörda stoppställena bytt zon, men det har inte lagrats på rätt sätt. Korrigeras.

/Andreas