Driftstörning GTFS Sverige 2 API

API:et svarar nu med status 404 och följande body:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><Error serverVersion="2.25.0" dialectVersion="2.25" errorCode="INT_ERR" errorText="internal error" requestId="default-request-id" xmlns="http://hacon.de/hafas/proxy/hafas-proxy"/>

Noterar också att API:et verkar ha flyttats / uppdaterats, adressen som finns i dokumentationen "https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?key=TEST" ger en 302 till -> "https://api.resrobot.se/v2.1/gtfs/sweden.zip?accessId=TEST".

Det är v2.1 API:et som svarar med 404.
John

Kommentarer

• Hej!

Vi har felanmält detta hos vår systemleverantör igår när API:et började bli lite svajigt, förhoppningsvis löser det sig snabbt.

Bert på Trafiklab
  • Hej John,

Problemet borde vara löst nu, testa gärna igen.

Bert på Trafiklab
  • Hej Bert,

Tack för info!

Jag kan bekräfta att API:et nu fungerar igen ✅

Ha en trevlig vecka!

Mvh John
    John