Datumformat SL störningsinformation 2

Hej försöker hämta störningsdata med följande api:
http://api.sl.se/api2/deviations.json?key=<api>&transportMode=bus&lineNumber=1,2,3,4,6,67,72,56,76,96&fromDate=2018-01-01&toDate=2018-12-31

Jag får status code 5000 och utgår från att det är datumet det är fel på, det fungerar nämligen om jag tar bort "fromDate" och "toDate". Problemet är att jag inte kan hämta data från den tidsperiod jag önskar, störningar från närliggande tid.

Vänlig hälsning,
Lisa

Kommentarer

• Hej Lisa,
    Jag har förtydligat i dokumentation för fromDate och toDate. Formatet ska vara YYYY-MM-DD. Anledningen till att du får "status code 5000" är datumen som matats in i fromDate och toDate. Det går nämligen inte att hitta historisk data från det API:et. Det "minsta" värdet för fromDate och toDate är dagens datum.

Tyvärr har vi idag inte någon historisk data för störningsinformation på trafiklab. 🙁