Cert på er webbplats...

Hej Länstrafiken Halland, Länstrafiken Kronoberg, Kalmar läns trafik och Jönköpings Länstrafik använder tjänsten https://api.trafiklab.se/v2/samtrafiken/gtfs/extra/agency_stops.txt i deras gemensamma system "Bobcat". Men den fungerar inte längre då ni har ett certifikat där api.trafiklab.se inte ingår. Eftersom vi hämtar data med API så är vi beroende av att er webb är rätt konfigurerad.

Kommentarer

• Hej!

Detta är åtgärdat nu.Vi fick lite strul med en certifikat-uppdatering, ber om ursäkt för det.

mvh
    /Martin
    Samtrafiken