CAPTCHA session reuse attack detected?

Hej. Jag registrerade mig på er hemsida och fick följande meddelande högst upp:
CAPTCHA session reuse attack detected.

Det enda jag gjorde var att skriva in mina uppgifter, tryckte OK, och sedan kom jag direkt till startsidan med meddelandena:

"CAPTCHA session reuse attack detected.
Ett välkomstmeddelande med vidare instruktioner har skickats till din e-postadress."

Kommentarer

• Hej Emil
    Jag skickar vidare detta så ska vi se vad som är fel.
    Tack för att du rapporterar.

/Lars

• Hej Emil,
    Det måste varit något tillfälligt strul med captchan. Lyckades du registrera i ett nytt försök eller behöver du få hjälp med att fixa kontot? Maila mig isf på per@kollegorna.se så löser jag det.

Är inget större fan av captcha rent generellt men den är tyvärr nödvändig för att hålla spammare borta…

/Per

• Hej. Jag blev registrerad på första försöket. Däremot så har jag skapat ett "projekt" men på API-nyckelsidan står det att det inte finns några API-nycklar registrerade och att jag måste skapa ett projekt för att få det...
    Är det manuell handläggning hos er för att ge ut API-nycklar?

• Hej Emil!
    Om du har markerat de API som integrerade i Trafiklab (Samtrafiken, resrobot, SL & Trafikverket) så ska du få nycklarna.

Jag tror problemet ligger hos oss. Vi skall kolla på detta.

• Jag råkade ut för samma problem som Emil nu, dock först efter ett misslyckat försök att autentisera via mitt GitHub-konto (kom till en 404-sida hos er).

• Hej!

Skapades ditt konto fast du fick detta felmeddelande?