busstider 509

Jag vill åka från Daneryds Sjukhus tlll K Bkomedicum 1 Solnavägen 9
11 dec och vara framme kl 17.30 helst med buss 509

Kommentarer

• Hej Anne-Charlotte,
    I detta forum besvara vi egentligen bara frågor som berör våra API:er och data.

Men jag slänger in ett förslag ändå:
    Jag misstänker att du menar buss 508. Den bästa matchningen enligt mig är om du tar buss 508 16:44 från Danderyds sjukhus den 11 december.

Resan ska enligt sökningen ta 37 min men då ingår det en 10 minuters promenad.
    I bilden kan du även se fler förslag på hur du kan resa.

Bara för att jag inte ska få skäll från chefen så slänger jag in ett förslag på hur dina fråga skulle kunna se ut via vårt Resrobot-API:

https://api.resrobot.se/v2/trip?key=KEY&originId=740010232&destId=740000759&format=json&date=2018-12-11&time=17:30&searchForArrival=1&products=128

Hör gärna av dig om du har fler frågor kring API-requesten 😀