Bugg i "Trafikverket Traininfo" api

Testade att använda "Sök efter stationer" så jag fixade fram några SWEREF 99 koordinater som skulle skapa en ruta över Blekinge (och lite över småland, ex Kalmar). Dock fick jag med alla stationer i oavsett hur stor/liten "bounding box" jag skapade.

Trodde ett tag att det var fel på mina koordinater, men sen så testade jag mer era som ni gav i exemplet, även där blev det galet.

Tog sen och skapade en väldigt liten "låda" som definitivt inte borde få med Karlskrona, men även den misslyckades.

Exempel:
https://api.trafiklab.se/trafikverket/traininfo......

Ett av resultaten:
{
"CountyNo": "10",
"EPSG": "3006",
"EW": "536343",
"Id": "a253c1a6-c6f1-4870-9734-c2c22ce0be30",
"Namn": "Karlskrona C",
"NS": "6224827",
"Prognostisering": "true",
"Signatur": "Ck"
}

Som ni ser här så borde inte denna stationen ha kommit med.
Många andra som inte heller borde ha kommit med.

Mvh
Stefan Franzén

Kommentarer

• Hej!

Tack för informationen. Vi ska ta detta vidare för diskussion med Trafikverket.