Biljett syns inte i appen

Hej,

Efter att jag har uppdaterat min iPhone så syns inte biljetten på skärmen i appen, QR-koden kommer inte fram och sen så fastnar appen så jag måste avsluta. Allt annat fungerar, så som att söka resor, etc. Jag har testat uppdatera och stänga av telefonen men det funkar fortfarande inte. Vad beror det på och hur kan jag lösa det?
Nathalie

Kommentarer

• Hej Nathalie,

Trafiklab publicerar öppna data, och har inga egna appar. Kontakta gärna app-utvecklaren av appen du har problem med.