Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

betalningsproblem i SL appen

Vad är orsaken till detta meddelande. Jag kunde köpa enkelbiljett igår men inte idag. Jag har installerat om appen på min mobil (Huawei P20 EML-L29) men fungerar inte ändå.

Nader Kardouni

Kommentarer

  • Hej Nader,

    Detta är Trafiklabs supportforum för användare av Trafiklabs API:er, inte SL:s kundtjänst. För frågor angående SLs appar hänvisar vi till https://sl.se/sv/kundservice/.

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.