Bekräfta konto

Hej! När jag nu har skapat ett konto och försöker logga in så behöver jag bekräfta kontot genom att få ett mail, men detta mail kommer aldrig fram. Då blir det svårt att bekräfta kontot 😀
MVH
Användare
Geodata_LE

Kommentarer

• Hej!

Dubbelkolla gärna spam-korgen, mejlet gick ut kl. 08.00 och 08.05. Mejlet har inte stutsat, så det borde ha kommit fram.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej! Vi har inget i spam-korgen och vår IT-avdelning kan inte se något, de undrar vilken mailadress det skickas ifrån?

MVH
    Jenny
    Geodata_LE
  • Hej Jenny,

Mejlen kommer från noreply@trafiklab.se.
    Skicka iväg ett mejl till info@trafiklab från er mejladdress, så verifierar jag addressen för hand medan att IT-avdelningen kollar på det.