Begränsad eller svartlistad?

Från våran produktionsmiljö kör vi ett script för att räkna ut restiden för våra användare. Sedan 2020-10-25 (approx) har scriptet slutat fungera och får inte längre tillbaka några restider. Kör vi samma script lokalt funkar det som vanligt.

Oss veterligen har vi har inte ändrat något i backend som skulle påverka detta, som det så fint brukar heta.

Kan det vara så att vår IP-adressen till vår produktionsmiljö har begränsats eller på något sätt svartlistats, alternativt att vi har nått någon övre gräns för antal API-requests?

IP till vår produktionsmiljö i Oderland:xx

Kommentarer

• Redigerat på begäran av användare,

Tilldelar utvecklare som får verifiera frågan, men bland de alternativ du nämner är det högst troliga har du uppnått gränsen för API-requests
  • Hej Robert,

Jag kan inte hitta projektet som du pratar om. Vilken användare eller vilket projekt handlar det om? Du får skicka detaljer till info@trafiklab.se .