Avgångar för stationer fungerar endast delvis

Hej,

jag använder api:et TågInfo. När jag vill se avgångar för en station visas informationen mycket underligt. Information så som avgångs-/ankomsttid och spårnummer saknas på de flesta tåg. De tågnummer som är listade verkar vara på helt andra tåg än de som förnärvarande trafikerar stationen.

Gör man anropet https://api.trafiklab.se/trafikverket/traininfo... och jämför det med den information man får från http://trafikinfo.trafikverket.se/LIT/#url=Tagt... ser man att svaret inte alls stämmer överens med det som visas på trafikverket.se.

Vissa stationer är mer drabbade än andra, på Stockholm C får mannästan inga träffar, men för t.ex. Jönköping C är det endast enstaka tåg som visas fel.

Hoppas detta är något ni kan titta på snarast.

Hälsningar

Per Kastman

Kommentarer

• Hej!

Vi har nu troligtvis identifierat den bugg som leder till detta problem och kommer att produktionssätta en rättning så snart som möjligt. Stort tack för att du hörde av dig och uppmärksammade oss på detta problem.

God jul!
    Elias

• Hej!

Det låter ju lysande, tackar så mycket för det!

God jul!

/Per