appen Resledaren

Appen kraschar ideligen och har inte uppdaterats sedan 2018. Vad är status? Av användare och av PTS utvärdering att döma var den ju en succé.
Tom Petersen

Kommentarer

• Hej Tom!

Utvecklarna har begränsad med tid och appen skulle kräva några större uppdateringar för att uppfylla alla Google Play/Apple Appstore krav samt för att uppdatera beroenden på API:er från Trafiklab. Vi har tidigare nått ut till utvecklarna för att se om de behövde stöd med uppgraderingen till nya Resrobot, och har vädjat om att publicera appen som open-source. Det sistnämnda har vi tyvärr inte fått något svar på än.