Apparna nästa vagn & hållplatsen mfl.

Hej!, ”från Göteborg”

Varför visas inte färgerna på linje 14 & X på era appar som nästa vagn, hållplatsen & timespot mfl, de visas också fel färger på realtidsskyltarna runt om i Göteborg??, enligt dessa appar så e spårvagnslinjerna 14 & X blå vita, varför??, de spelar ingen roll om dessa linjerna kör tillfället, de ska ändå stämma med färgerna, många resenärer kanske blir lurade bara för att era appar visar fel färger, de gäller samma med linje 12 när den kommer i trafik färgerna måste stämma på den med. Mvh en resenär

Kommentarer

• Hej Andreas
    När du säger "era appar" vilka appar tänker du på då?
    Mvh Pia
    Team Trafiklab
  • Nästa vagn, hållplatsen & timespot.

Mvh Andreas
  • Hej Andreas,

De är inte våra appar. Vi bara bjuder på data till utvecklarna, och det är utvecklarna som väljer hur de visualisera data och som kan välja att kombinera vår data med egen data eller data från en annan källa. Vi har ingen koll hur denna utvecklarna väljer färger i deras app.

Om du behöver hjälp eller vill anmäla en bugg, så kan du ta kontakt med appens utvecklarna. Till exempel, Nästa vagn är en app av Oops AB. Utvecklaren till en app kan du hitta i Apples App Store, eller Google Play store.

Hälsningar,
    Bert
    Team Trafiklab
  • Färgerna som används i apparna kommer från Västtrafiks api. Det är samma färger som används i Västtrafiks egen app och på Västtrafiks hemsida. Apputvecklarna kan alltså inte göra så mycket åt det, ta kontakt med Västtrafik istället.