API:er

Hej,
Jag jobbar som integratör inom digital signage. Jag har en kund som undrar lite över möligheten att visa SL avgångar i realtid på informationstavlor i fastigheter.

I dagsläget vet jag inte antal skärmar eller platser och tänkte börja med att skapa upp et projekt som demo. Såg att det finns lite olika nivåer på anrop, är det något abonnemang som man köper från er eller hur fungerar det?

30 anrop per minut antar jag gäller per API-nyckel eller hur funderar det?

Mvh,

Mats

Kommentarer

• Hej Mats!

Förlåt att svaren dröjde, på grund av tekniska problem ramlade inlägget mellan stolarna.

Alla nivåer är gratis. När man skapar en ny nyckel har den alltid minsta nivån. När man behöver göra mer anrop än nivån tillåter kan man ansöka om en nivåuppgradering, vilket är helt gratis och går fort. Detta tillåter oss att granska användning lite grann, så att vi kan undvika fel användning eller hjälpa lite med att optimera saker om behovet finns. Detta eftersom det kostar att hålla API:erna uppe.

Antalet anrop per månad eller per minut är alltid per API-nyckel.