api2 Proxy error

Hej,

Jag försöker anropa tjänsten "Hållplatser och linjer 2" via curl men får problem.

Mitt anrop:
curl https://api.sl.se/api2/LineData.json?key=[minNyckel]&model=line

Svar:
{"StatusCode":1008,"Message":"Proxy error"}

Har ni någon aning om vad detta kan bero på?

Tack!
Ellie

Kommentarer

  • Hej Ellie,

    Ber om ursäkt för sen återkoppling. Detta felmeddelande tyder på ett fel på SLs sida, och brukar försvinna när man försöker igen lite senare. Har problemet löst sig i ditt fall?

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.