API-testkonsolen fungerar inte

Hej, jag försöker testa SL Reseplaneraren men den genererar inga sökresultat och laddsymbolen rullar bara vidare utan att något händer.
Gör jag något fel eller är den trasig?

Kommentarer

• Hej Martin!

API konsolen fungerar inte tillfredställande.

Snart, kommer en ny version av SL Reseplanerare ut på Trafiklab. Den kommer att ta över versionen som idag finns ute på Trafiklab. Nuvarande API kommer att tas bort i början på 2015.

Som resultat av detta kommer vi inte att hantera problemet i konsolen.

Att anropa APIet med API nyckel fungerar dock bra.

Med vänlig hälsning, Åke

Team Trafiklab
  • Okej, toppen, tack för ditt svar!

Jag får prova mig fram och hålla mig till tåls tills den nya kommer ut, helt enkelt. 😀

Tack,
    Martin