API - sl transport

required header i dokumentationens test är "accept: application/json" (fungerar ej!) men enligt api:et är det "Content-Type: application/json". att skicka query header "Content-Type" är inte rimligt och bör tas bort som required header alt. att man skickar "accept: application/json" som själva testet. Det går inte heller att ha "Content-Type" som query header i Qlik vilket gör att man inte kan nyttja api:et.

mvh,niklas ölund
niklas

Kommentarer

• Hej Niklas,

Detta problem har felanmälts till SL och finns i deras backlog.Vi har dock inget estimat om när detta kommer vara löst.