API Resrobot - Felsvar

Hej!

Söker efter möjliga resealternativ med maxlängd till närmsta hållplats.
När det inte finns någon hållplats inom angivet avstånd verkar API:et nu svara med "Internal Error".

Är det enligt förväntan? Eller borde man få en mer beskrivande felkod om att ingen hållplats inom angivet avstånd kunde hittas? Finns det kanske någon beskrivning övermöjliga felkoder från API:et?

Hälsningar,
API-användare

Kommentarer

• Hej,

Vid komplexa frågor kan det hända att man får "Internal error" eller liknande fel. Det är inte meningen och tyvärr kan vi inte exakt peka på när man får felet, men det händer bland annat när din fråga tar för lång tid på servern. I så fall kan man lösa det genom att göra frågan enklare.

I det här fallet verkar det som att bästa lösningen är att söka efter närliggande hållplatser först innan man gör ett API-anrop där man begränser avståndet till närmaste hållplatsen. Vi kollar vad vi kan göra för att fixa det här.

Förlåt att svaren dröjde, på grund av tekniska problem ramlade inlägget mellan stolarna.